sobota, 8. februar 2014

Misija: Puščavska lisica / Mission: Desert fox


Spakirali smo vso prtljago za kampiranje, avto naložili do strehe, da se je že na daleč videlo kot, da se peljejo Romuni in se odpravili novim dogodivščinam naproti. V puščavo. Na piknik. Še prej pa po čevapčiče k Srbu. To nam je pripadalo.

We packed up the entire luggage for camping, car loaded to the roof (it seemed like the Romanians are coming, no offense) and looking for a new adventures. In the desert. To have a picnic. But before that we had to pick up ćevapi at Serbian guy. Fair enough.  

Na koncu je tako pihalo, da kampiranje v puščavi ni bilo mogoče. Smo pa naredili en điro. Potem pa domov s čevapčiči direktno na žar.

It was so windy that camping in the desert was not possible. So we decided to go on for a dune riding. After that we went home to grill čevapi and have traditional balkan meal.


V bistvu smo se peljali precej hitreje kot se vidi v posnetku. In tisti deli ko se spuščamo po sipinah... tam sipine niso bile tako zelo nizke kot zgledajo. Je pa res, da smo šli mi malo bolj na ziher, kot šoferja pred nami. Še posebej prvi ima res veliko izkušenj, zato je lahko malo bolj pritisnil na gas. Naslednjič njemu montiramo go pro na havbo.

In fact we drove much faster than you can see in the video. And those parts when we descend dunes... they were not as small as they seem. And it is true that our driver was driving a little bit carefully than a driver in front of us. Especially the first one has a lot of experience, so he can press a little bit more on the gas.
Next time camera will go on his car.

2 komentarja:

  1. Odgovori
    1. Čist zakon! Čeprav na posnetku lih tako zgleda kot, da sva v Gardalandu obljubljala blue tornato, na koncu pa pokazala vožnjo z gosenico :) V resnici je blo precej hitrejše in adrenalinsko :D

      Izbriši