sreda, 25. december 2013

Piknik v puščavi


Enega izmed zadnjih vikendov smo izkoristili za piknik v puščavi. S terencem primernim za puščavo* smo se nekaj časa vozili po mini sipinah in iskali pravo drevo pod katerim bomo postavili kamp. Malo smo bili že skoraj pozni, saj so bili že skoraj vsi taboljši prostori zasedeni. Ampak... kdor išče ta najde :) Našli smo dva super drevesa, razpakirali, postavili mizico, stole in odprli hladilne skrinje s pijačo, solatkami, sladicami. Kmalu za tem so fantje že vrgli prve kotlete na žar. Naslednjič padejo še čevapi, če jih spet ne bomo pozabili naročiti pri Srbu, ki peče najboljši (in po moje tudi edini) burek v Dubaju. 

Cel dan sva slikala ko nora. Da ne govorim o sončnem zahodu. Po moje lepšega že ne moreš videti. Ko sva na koncu ugotovila, da v fotoaparatu nimava spominske kartice. Kriv je bil kdo drug kot... jaz :) Brezveze. Naslednjič bom poskrbela za to, da bova imela s seboj najmanj 3 spominske kartice in prav toliko baterij. Ne vem od kdaj je fotoaparat skrb žene? Sem misla, da moški skrbijo za to. Očitno so zdej pršli drugi cajti :)

Tako, da fotografij ni. Bodo naslednjič :)

* Najin definitivno ni primeren za tak teren. Je bila ena proba po pesku dovolj, da smo se vanj skoraj zakopali, nekje bogu za hrbtom in da je Juretova barva na obrazu prehajala iz bele v zeleno. Prvič, zadnjič in nikoli več! Naslednjič bova bolj razmišljala ko bova kupovala avto. Prvi pogoj bo 4x4 pogon.

Ni komentarjev:

Objavite komentar